Spet dim

Od začetka decembra do danes nam nosnic ni polnil vonj po zažganih gumah. Tretji dan šolskih počitnic pa se iz cementarne-sežigalnice spet kadi. Glede na to, da država do danes okoljevarstvenega dovoljenja za sosežig nevarnih odpadkov ni odpravila, se nam kmalu spet obetajo znani vonji.

Dim iz cementarne Lafarge Cement Trbovlje
Dim iz cementarne Lafarge Cement, 23. februar 2011 ob 16.15

Spletna stran www.lafarge.si 23. februar 2011, vse popoldne

Na Lafargevi spletni strani ves čas piše, da proizvodnja ne obratuje, torej nas ne sme skrbeti, kaj potem obratuje.

Mogoče ogrevajo peč s svojimi časopisi. Dobre novice pač najbolj segrejejo takšnole peč.

6 Responses
  1. CROSS

    Zahvalimo se državi SLO,ker tako lepo skrbi za svoje državljane in dovoli Lafargu spet moriti lastne ljudi…
    Posebna zahvala gre MOP-u in ARS-u,ki se trudita prepričati Zasavce,da živijo v planinskem raju Posočja…

    Pahorjev Borut skuša ravno danes spremeniti zakon,da bo lahko ugodil ZDA in sprejel nedolžnega terorista,ki ga ponujajo kot dokaz lojalnosti njihovi politiki…klečeplazec…

    Pa naj Borut spremeni politiko in zakone še do Francije-Lafarga,ki mori ljudi v Zasavju…če mu je kaj do lastnih ljudi…klečeplazec…

  2. Vzemite si v roke neugledni časopis naše cajtnge in si preberite članek Jani Gune-imenuje nas POPULISTIČNA NAVLAKA.Jani, da te ni sram, tega ti ne odpustim, neglede na to kako visok je honorar. Nisi niti reven niti lačen. Požrešen pa zelo.Kaj več osebno ko se srečava. Skrivaš se v stanovanju,saj je zrak slab sežigalnica-Pa, da uporabim tvoje besede: Kajne da?

  3. Pa še dobronamerni namig. Ko se boste nahajali v Trbovljah in se odločali, da bi šli morda na kosilo,večerjo ali samo na kavico dobro razmislite kam boste šli, da ne boste nevede finančno podprli lafarge -namigujem na lastništvo gostinjskega lokala. Grenka izkušnja pa ne samo moja-hm na demonstracijah in podobnih akcijah smo bili dobro pofotkani, kar jim prav pride.

Komentarji

/** * mailchimp pop-up */