5 Responses
  1. CROSS

    Lafarge bi rad na vsak način prišel do željenega rezultata-sežiganja 100 ton strupenih odpadkov na dan…

    Pritisk vršijo na vse možne državne in občinske institucije…plačali so si študijo, s katero so izključili vso javnost…pa še grafitarji ,ki pišejo po betonu,jih motijo in prosijo za zaščito policijo…da ne bi več videvali napisov z resnico,da LAFARGE UBIJA…

    Pred množico zdravega okolja željnih Zasavcev jih ne bo rešil NIHČE…še najmanj pa pajaci v modrem…naleteli bodo na tekšen UPOR,da ne bodo mogli verjeti…

    Slišal sem ,da je občinski Treven izredno občinsko sejo prestavil iz Delavskega doma v svoje prostore…se mar boji LASTNEGA ljudstva…????

    Ej,Ej barabe pokvarjene,nič vas ne reši pred resnico,ki vas bo dohitela….tako ali drugače…

    zato………dokončajmo ,kar smo začeli……V BOJ!!!!!!

  2. ekokrog_zahojenikmeti

    zakaj se je pa vsa ta leta ekokrog izmikal javnim soočenjem z lafargeom, ki so vam jih ponujali? poleg tega bi povedal, da te napisi na trojanskem klancu in galerijo proti litiji res niso nič lepega, kaj takle vandalizem je pa OK?hm zanimivo dvojni standard MUCH?

  3. Predlagam: V času kadrovskih menjav na raznih ministrstvih v RS, Zamenjav poslovnih prostorov,racionalizaciji na ministrstvih,zategovanju pasov, da se MOP in ARSO PRESELITA V NAŠE Trbovlje, po možnosti v stari gasilski dom Sežigalnice, saj se ne nahaja v vpilvnem območju, pa še podatke bodo lahko pridobivali iz prve roke, brez potnih stroškov in dnevnic !

  4. fama

    ekokrog_zahojeni kmeti
    Kaj porečete na javno soočenje v Delavskem domu Trbovlje, ko je bil tam minister Žarnić? Kaj so tedaj govorili predstavniki Lafargea? Ali lahko parafraziram? “Podatkov ne damo, ker nam jih ni treba dati.” in še “Podatkov niti ne hranimo več, ker nam jih ni treba, pa še v napoto so nam.” Celo hudega vajen Žarnić je ostal za trenutek brez besed.
    Vsa ta domnevna soočenja so pesek v oči. Če bi si pustili razkazali proizvodnjo, bi seveda ne videli nič slabega. Mogoče le nekoliko zanikrno opremljeno omarico za prvo pomoč. Ker pa ves čas odrekajo vpogled v izvorne meritve, je vsako soočenje za resnico a priori izgubljena priložnost.

  5. Anja Brglez

    Replika na ekokrog_zahojenikmeti:

    Prav Ekokrog je vedno agitiral za javnost soočenj, sestankov, okroglih miz idr. tako z MOP-om, ARSO-m kot tudi s predstavniki Lafargea. Prav s tem namenom je tudi vedno, ko je bilo izvedljivo, vztrajal pri prisotnosti medijev na obravnavah tekom postopka pridobivanja IPPC dovoljenja in vseh drugih soočenjih prav tako. Edino, na kar se Ekokrog ni odzval in se tudi v prihodnje ne bo, so demagoška sestankovanja in ogledi, ki jih organizira Lafargev PR v svoji tovarni.

    Kar se tiče grafitov, pa se je Ekokrog od njih že pred časom ogradil. Morda ni slabo na tem mestu poudariti, da tako, kot je na eni strani kaznivo samo grafitiranje, pa so na drugi strani v naši kazenski zakonodaji inkriminirane tudi tovrstne neresnične obdolžitve – v tem primeru o odgovornosti Ekokroga za pojav omenjenih napisov.

Komentarji

/** * mailchimp pop-up */